FOTOS FRA KAMPEN

14. juni 2003
Kæmpe hjemmesejr til Hjembæk i serie 5

Hjembæk afslutter forårsturneringen med en flot sejrsrække:
3-2 over Hørve, 4-1 over BRIF, 6-1 over Årby og i dag:
Sejr over Tømmerup på ikke mindre end  13-2!

Hjembæk chokstartede med tre mål indenfor kampens første otte minutter, og det er set flere gange før i tidens løb..

Hvad der er lidt mere usædvanligt er, at Hjembæk gennem hele kampen formåede at holde en høj grad af koncentration i angrebene, og bare blev med med at score gennem samtlige 90 minutter. Det er noget af en kunst. Ofte fuser en hurtig føring ud i ingenting, men i dag gik det hele op i en højere scorings-enhed.
Claus Larsen, her til højre, scorede to gange indenfor de første fire minutter, og så var linjen lagt..

Selvfølgelig var der mange afbrændere ind i mellem, det siger næsten sig selv. Og at forsvaret åbner butikken lidt og lukker to mål ind, betyder mindre i den store sammenhæng - for hvem vil dog ikke hellere satse lidt og vinde 13-2, frem for at spille med livrem og seler over hele linien og fedte en 5-0 sejr hjem?

Ingen ros til specielle spillere denne gang - det hele kan ses på siden med fakta fra kampen.
  

Hjembæks gode afslutning på forårssæsonen betyder, at vi holder sommerferie på fjerdepladsen - men reelt ligger Hjembæk allerede nu på den tredjeplads, der giver mulighed for at spille oprykningskampe. Det skyldes, at de to kujonklubber, Raklev og Kalundborg, begge har frasagt sig retten til oprykning.Og til statistikken:

Hjembæk er meget ofte giftige i forårets sidste turneringskamp. Der stikker vi!
Sidste sæson gik det i forårets sidste kamp ud over Jyderup, der blev slået 8-2 den 16. juni.

I 1998 sluttede Hjembæk foråret af på udebane mod Dragsholm d. 14. juni - og vandt 10-0...

D. 14. juni 1997 var Tømmerup uheldige - igen. De stillede op i Hjembæk i forårets sidste kamp - Hjembæk vandt hele 17-1, efter at Tømmerup havde været foran i starten.
Målscorere dengang Peter Carsten 7, Per Eskildsen 3, Ronny Hansen 2, Søren Nielsen 2, Michael Thygesen 1, Carsten Johnsen 1 Jørgen Erik 1.