Damefodbold i problemer

 
Efter 30 år med damefodbold i Hjembæk ser det nu meget sort ud. 7-mandsholdet kan i denne sæson næsten ikke finde spillere frem til kampene. Hjembæk har således måtte melde fra til begge hjemmekampe indtil nu, mens det er lykkedes at gennemføre begge udekampene.

Man må derfor kraftigt opfordre spillerne til at overveje, om damefodbolden i Hjembæk skal overleve eller lide en snarlig død.
 

Fra dengang det gik forrygende: Hjembæk blev i 1981 sjællandsmestre i serie 1, og rykkede op i Sjællandsserien. Birgit Munksgaard, forrest til venstre, stoppede først med at spille for to år siden. (klik på billedet for at forstørre)


Der må gå et utal af spillere rundt, som gennem tiden har spillet fodbold i Hjembæk, og hvis blot en tre-fire stykker fik lyst til at melde sig under fanerne igen, kunne det redde situationen.

Hjembæk har jo stolte traditioner i damefodbold, selv om det ligger nogen år tilbage. Holdet lå i 13 sæsoner i træk i sjællandsserien, som i en kort periode faktisk var den næstbedste i landet. I et par år havde vi to 11-mands hold i hhv. sjællandserien og serie 2

 

Læs mere om dameholdet her